Hirdetés

The Last of Us - fura márkaneveket jegyzett be a Sony

|

A Sonynak szerencsére nagy tervei vannak a The Last of Us-szal. Jöhetnek az első bébirugdalózók, pizsamák és zoknik. Komolyan.

Hirdetés

Most, hogy már egy hónap sincs a The Last of Us Remastered megjelenéséig (és Daevet nem lehet lelőni, annyira boldog emiatt), hamarosan tényleg lezárul egy korszak. Az első rész utolsó köreit is lefutja, de mi lesz a folytatás?

A Sony is legalább annyira szereti a franchise-t, mint a rajongók, és a június 30-án bejegyzett márkanevek alapján komoly tervei vannak vele. Meg néhány komolytalan. A The Last of Us márkanevet eddig csak játékok és letölthető játékok esetében volt szabad használni, mostantól viszont online videojátékok, bébi egyberészesek, sporttáskák, hátizsákok, szatyrok, borítékok, kalapok és sapkák, kabátok, harisnyák, pizsamák, nadrágok, pólók, zoknik, különböző irodai eszözök, plüssjátékok és hasonló jópofa dolgok is készülhetnek a The Last of Us márkanév alatt. Én mindenképp szeretnék egy The Last of Us-os szatyrot, amibe a zoknimat és a kalapomat rakom. Ti melyekre vágytok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)