Hirdetés

The Last of Us - interjú a fejlesztőkkel, gyönyörű, akciódús trailer

|

Aki eddig nem vágyott minden áron a The Last of Us megjelenésére, az tekintse meg a játék legújabb trailerét.

Hirdetés

Az ilyen videók hozzák elő belőlem a vágyat arra, hogy a malacpersely feltörése után teljes erőből hozzávágjam aprópénzem a monitorhoz, miközben egy jól ismert kiáltás hallattszik a számból (ami nem a FUS RO DAH!).

A The Last of Us jó lesz. Egyrészt azért tudjuk ezt ilyen biztosan állítani, mert a Naughty Dog kezei közül derül majd ki, akik az Uncharted széria minden egyes részével bizonyították, hogy kiváló produktumokat tudnak gyártani, másrészt elegendő csak ránézni az alábbi trailerre, melynek atmoszférája, a jelenetek akciódússága és valósághűsége, és a Hank Williams dal olyan elegyet alkot, ami után nem győzzük a nyálat törölgetni a billentyűzetről. Nagyon meg fogunk lepődni, ha bárki is 90 százalék alatt értékeli. Érdemes megnézni az alul szereplő interjút is, az angolul tudók érdekes információkhoz juthatnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)