Hirdetés

The Last of Us - megvan a hatmillió

|

A Naughty Dog a GDC 2014-es előadásai mellett azt is elmondta, hogy a The Last of Us egy újabb mérföldkövet hagyott maga mögött.

Hirdetés

A The Last of Us nemcsak nekem tetszett annyira, a BAFTA Games Awardson is nagyon szépen teljesített és természetesen a Naughty Dog sikerjátéka a játékosok szívébe is belopta magát.

Olyannyira, hogy a The Last of Us most átlépte a hatmillió eladott példányt. Ez talán nem hangzik számotokra olyan mérhetetlenül nagy számnak, de ne felejtsük el, hogy egy egyplatformos játékról van szó, ami a next-gen konzolok érkezésének az évében tudott ekkorát robbanni. A Naughty Dog persze a PlayStation 4-et sem hagyja ki, már készülget is az Uncharted 4, de sajnos Amy Hennig nélkül.

 

A Naughty Dog az eladások mellett azt is bejelentette, hogy több előadással is készül a GDC 2014-re. A The Last of Us-szal kapcsolatos prezentációk listáját itt találjátok, de ha nem is lenne rá időtök, hogy megnézzétek, akkor sem kell félni, mert a GSO-n minden érdekes fordulatról beszámolunk majd.

Nektek hogy tetszett a The Last of Us? Szeretnétek folytatást? Vagy jó lesz a film is?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)