Hirdetés

Érdekesen mutatna a The Last of Us Part II LEGO-játékként

|

Egy rajongó több jelenetet is elkészített a játékból LEGO-animációként.

Hirdetés

Még néhány hónap választ el bennünket a várva várt The Last of Us Part II megjelenéséig, addig pedig a rajongók rengeteg érdekes alkotással szórakoztatják magukat, és egyúttal minket is.

Hirdetés

A FilmLadle nevű Reddit-felhasználó például elképzelte, hogyan festene a The Last of Us Part II, amennyiben legósított formában készítenék el. Elvégre számos alkotás született már ismertebb franchise-ok és a LEGO építőelemeinek találkozásából, miért is ne lehetne pont a The Last of Us egy a sok közül? Az animátor több jelenetet fűzött egybe, így látható egy quick-time event, a használatban lévő íj, valamint Ellie lóháton egy lepusztult város előtt.

Lego The Last of Us Part II: The Video Game [Video] [Fan Art] from r/PS4

Nektek hogy tetszik? El tudnátok képzeli a teljes The Last of Us első vagy második részét LEGO-játékként?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)