Hirdetés

Ha már a The Last of Us Part II-t nem kapjuk meg, legalább itt egy rakás új kép belőle

|

Láthatjuk Joelt, Ellie-t és néhány tájat a Naughty Dog által engesztelésképp közzétett screenshotokon.

Hirdetés

Pár órája jött a hír, hogy a Sony elhalasztja két májusra tervezett játékát, a The Last of Us Part II-t és a Marvel's Iron Man VR-t, mert nem tudja garantálni, hogy a dobozos példányok rendben eljutnak mindenhova a megjelenésig. Valószínűleg elég nagy a kereslet ezek iránt, ha nem döntöttek úgy, hogy pusztán digitálisan forgalmazzák a játékokat.

Hirdetés

Új dátum még nincs, mindenki csalódott és szomorú, de vannak dolgok, amiket a koronavírus járvány közepén nem lehet áthidalni. Azért hogy könnyebb/nehezebb legyen a várakozás, megajándékoztak minket egy adag új képpel, melyek nem a játékmenetet mutatják, hanem az átvezetők egyes pillanatait.

Nem tehetünk mást, várunk türelemmel. Legalább több időnk lesz újrajátszani az első részt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)