Hirdetés

The Last of Us Part II - valószínűleg tudjuk, kit akartak felakasztani a trailerben

|

A ma kiadott The Last of Us Part II előzetes középpontjában egy meglehetősen erős nő áll. Már az első részben is szerepelt, igaz, nem úgy, ahogy most.

Hirdetés

Az mindvégig egyértelmű volt, hogy a Sony a Paris Games Week-es előadása során a The Last of Us Part II-ból mutat meg egy új részletet, az viszont nem, hogy a videóban látott karakterek kik, hova tartoznak, mit akarnak, és hol van Ellie meg Joel.

Hirdetés

Ellie talán ott volt mindvégig, jól elrejtve a szemünk elől. A Naughty Dog azt elárulta, hogy a lány, akinek eltörik a kezét, Yara, a srác, aki neki segít, Lev, a gonosz arcú nő pedig Emily.

Viszont amikor a Laura Bailey által alakított karakterre került sor, a nevét négy kockával takarta ki:

Neil Druckmann a Media Showcase utáni videóban csak annyit mondott, egyelőre hallgatnak, de kíváncsian várják, a játékosok mire tippelgetnek. Az első teória meg is született; e szerint a felakasztott nő nem más, mint Anna, Ellie édesanyja, aki a lány születésekor meghalt. Erre utal az is, hogy Emily hova szúrja a kést - Anna valószínűleg már terhes volt ekkor, és ezt Emily is tudta. Róla az első részben csak néhányszor hallottunk.

Szeptember 26-án megjelent egy új poszter, ami a játék korábbi plakátjaihoz hasonlóan egy kezet ábrázolt. Ez épp egy kalapácsot fogott, pont ahogy a fogoly a trailer végén. 

Egyelőre ezek csak találgatások, de az utalásook alapján inkább arra szavazunk, hogy sikerült megfejteni a rejtélyt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)