Hirdetés

Úgy tűnik, hogy lekerül majd a ruha bizonyos szereplőkről a The Last of Us Part II-ben

|

A játék ESRB-besorolása azt sejteti, hogy nem lesz hiány korhatáros jelenetekből a Naughty Dog új kalandjában.

Hirdetés

Már az első The Last of Ust is a felnőtteknek szóló kategóriába rakta a korhatár-besorolásokkal foglalkozó ESRB, így nem túl nagy meglepetés, hogy a folytatás is ugyanide került. Ám azért mégis látunk különbséget az indoklás tekintetében.

Hirdetés

A The Last of Us Part II mellé ugyanis már több jelzőt rendelt a cég, mint elődjéhez, és szerepel közöttük a "Nudity", valamint a "Sexual Content" is, ami tulajdonképpen azt jelenti, hogy ez lesz a Naughty Dog legelső olyan játéka, amiben meztelenkedés, valamint felnőtteknek szóló pikáns tartalom is helyet kap. Nyilván jó oka van annak, hogy a fejlesztők így döntöttek, és az ilyesfajta jelenetek valószínűleg nem is lógnak majd ki a sorból, hiszen mégiscsak egy komolyabb hangvételű, posztapokaliptikus világban játszódó kalandról van szó. Továbbá azt is tudjuk, hogy Ellie időközben felnőtt és rátalált a szerelemre, vagy a szerelem őrá. Részletkérdés...

A The Last of Us folytatása május 29-én érkezik meg PlayStation 4-re. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)