Hirdetés

Csúszhat a Ghost of Tsushima, hogy teret adjon a The Last of Us Part II-nak

|

A PlayStation hivatalos oldalán előbbi esetében már egy új dátum szerepel, de még nem érdemes filccel karikázni a naptárban.

Hirdetés

Ugyan határozatlan időre halasztották el, mivel készen van, valószínűleg nem kell hónapokat várnunk a The Last of Us Part II megjelenésére. A májusra tervezett start elcsúsztatásának hátterében logisztikai problémák álltak, de elképzelhető, hogy június végére sikerül majd eljuttatni a dobozos példányokat mindenhova.

Hirdetés

Először a TLoU 2 amazonos termékoldalán változott meg a dátum június 26-ra, amiben azért nem bíztunk eddig, mert a Ghost of Tsushima van akkorra betervezve, amit még nem toltak arrébb. A kanadai PlayStation site főoldalán utóbbi játéknál 08/01/2020, azaz augusztus 1. szerepel - ez azért furcsa, mert az egy szombati nap, és soha nem terveznek megjelenéseket hétvégére. 

Lehet, hogy ez is egy hiba, lehet, hogy valódi a halasztás; biztosat csak akkor fogunk tudni, ha a Sony megszólal. Addig se ezt ne kezeljétek tényként, se azt, hogy a Horizon Zero Dawn mellett más exkluzívok jönnek PC-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)