Hirdetés

The Last of Us: Part II - a stúdió elnökét lenyűgözte a sztori

|

A Naughty Dogot irányító Evan Wells ugyan nem árulta el, milyen események várhatóak a The Last of Us: Part II-ben, szerinte a történet nagyon rendben lesz.

Hirdetés

Ugyan a The Last of Us: Part II bemutatkozó trailere 2016 egyik, ha nem a legjobb kedvcsinálója volt, azóta nem sok mindent tudtunk meg a folytatásról. Ugyan spoilerektől nem kell félni a Naughty Dog elnökének legújabb nyilatkozatával kapcsolatban sem, néhány érdekes részletet azért elárult a stúdió feje.

Evan Wells szerint ugyan volt néhány körülmény, ami alapján felmerülhetett egy-két kétség, de szerinte a sztori most is kiváló lesz.

"[A The Last of Us: Part II] nagyszerű játék lesz. Nemrég tartott Neil [Druckman] egy rövid sztorielőadást és elképesztő volt."

- mondta az első rész egyik kulcsszereplője nélkül készülő folytatásról.

GameInformernek adott interjúban persze kitért sok más témára is, például elmondta, még nem döntötték el, adnak-e kis más, az Uncharted: The Lost Legacyhez hasonló spinoffokat. A kétszáz alkalmazottnál valamivel többet foglalkoztató Naughty Dog egyébként nem tervezi, hogy két, párhuzamosan dolgozó csapatot alakítana ki, de mivel az aktív fejlesztésen dolgozó állománynál több emberük van, mindig akad egy csoport, akik már a következő játékukat készítik elő.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)