Hirdetés

Azonosította a Sony a The Last of Us Part II szivárgás felelőseit

|

Mindössze pár nap alatt sikerült megfejtenie a Sonynak a rejtélyt, hogy kik állnak a közelmúltban kiszivárogtatott The Last of Us Part II spoilerek mögött.

Hirdetés

Kevés károsabb esemény történhet a narratívára kiemelt figyelmet fordító játékok életében, mint hogy még megjelenésük előtt megismerjék a leendő vásárlók a cselekmény részleteit. És persze az sem feltétlenül szerencsés, ha időnek előtte lehullik a lepel olyan mechanikákról, amelyeket kimondottan meglepetésnek szántak a fejlesztők, és még a sajtó munkatársai elől is elhallgattak.

Hirdetés

Épp hasonló történt a minap a The Last of Us Part II-vel is, amikor egészen váratlanul seregnyi videó árasztotta el az internetet, akadtak köztük átvezetők és hosszabb gameplay anyagok is. Persze nincs azzal az égadta világon semmi gond, ha valaki saját magát fosztja meg a felfedezés élményétől, ám ha még tele is kürtöli a közösségi média összes létező felületét a spoilerekkel, akkor aligha jóindulat munkálkodott a háttérben.

Mindenesetre a Sony Interactive Entertainment amellett, hogy elkezdte leszedetni a kiszivárgott anyagokat, nekilátott a felelősök felkutatásának is, ami eredményesen zárult. Mivel még nem zárult le az ügy, az elkövetők kilétét nem hozta nyilvánosságra a vállalat, de annyit azért tisztázott, hogy nem az SIE vagy a Naughty Dog munkatársa a ludas, hanem külső fél.

A The Last of Us Part II május 29-én jelent volna meg PlayStation 4-re, ám a világjárvány miatt június 19-ére csúszott a premier. Ti felírtátok a bevásárlólistátokra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)