Hirdetés

The Last of Us Remastered - miért is van szükség rá?

|

A The Last of Us hatalmas siker lett, a Sonynak nincs szüksége arra, hogy további platformokra költöztesse a játékot. De akkor miért lesz Remastered kiadás?

Hirdetés

Már egy ideje sejteni lehetett, hogy a PlayStation 3 egyik legsikeresebb, leggyönyörűbb, leg-leg-leg játéka, a The Last of Us a Sony újgenerációs konzoljára jön, és a bejelentés után bár sokan örültek, néhányan nem értették, hogy miért kell „újrakeverni” egy nemrég megjelent, eszméletlenül sikeres játékot.

Josh Walker, az SCEE UK termékmenedzsere most elmondta, hogy felméréseket végeztek, mielőtt meghozták a döntést. A PlayStation Networkről összegyűjtött adatok alapján a PlayStation 4 tulajdonosok jelentős része nem játszott még a The Last of Us-szal, és nem akarták, hogy az újak kimaradjanak az élményből: „A The Last of Ust az előző konzolgeneráció egyik legmeghatározóbb címének tartják, számtalan díjat nyert. Mondhatni nem lenne fair az új rajongóinkkal szemben, ha nem játszhatnának egy ilyen játékkal.”

Egy korábbi felmérésből megtudtuk, hogy a PlayStation 4 felhasználók egy részének semmilyen konzolja nem volt ezelőtt, míg egy másik csoport Xbox 360-ról vagy Wii-ről tért át. A PlayStation Now-val, főleg jelen állapotában nem lenne igazi az élmény, így az egyetlen lehetőség a kimondottan a PlayStation 4-re optimalizált Remastered változat. Mi magyarázat nélkül is örülünk, hogy jön, de akinek győzködésre volt szüksége, most megkapta.

Van már PS4-etek? Volt előtte bármilyen konzolotok, vagy ez az első?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)