Hirdetés

The Last of Us - Truck Ambush trailer az Uncharted készítőitől

|

Naughty Dog - ez a cégnév már önmagában garantálja, hogy a The Last of Us nagyon jó játék lesz.

Hirdetés

Aki esetleg soha nem hallott volna a cégről, annak elárulom, hogy (többek között)  az Uncharted sorozat alkotóiról van szó, akik eddig is elképesztő játékélményt hoztak ki a PlayStation 3-ból.

Ahogy ezt tavaly Chavalier kollega is megírta itt a GSO-n, ez ezúttal is így lesz, hiszen nem kevesebbre vállalkoztak a készítők, mint arra, hogy soha nem látott hangulatot és játékélményt varázsoljanak legújabb játékukkal, a The Last of Us című, csak PS3-ra készülő túlélő-akcióval.

Maga a játék készülget, a főszereplő kislányát átdolgozták kissé, és az E3-ra nagy bejelentést terveznek a játékkal kapcsolatban. Addig is a tegnap megjelent trailer, egy teherkocsis akcióról:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)