Hirdetés

The Last Remnant - PC-s megjelenés tavasszal

|

Tavasszal köszönthetjük asztali rendszereken a Square Enix időzített exkluzív szerepjátékát, a Last Remnant-ot.

Hirdetés

Hónapokkal ezelőtt komoly támadások érték a Square Enix vállalatát, a Sony rendszeréhez szokott rajongóik ellenségesen fogadták elkövetkezendő alkotásaik támogatott platformjait. Sokan bukásukat jósolták üzletpolitikájuk miatt, szépen-lassan elcsendesedett a háborgó vita és megindultak világhódító útjukra a Square Enix produktumok. Last Remnant névre hallgató szerepjátékuk november huszadikai megjelenése pillanatában már tudhattuk, hogy valamikor tiszteletét teszi közöttünk asztali rendszerekre kihegyezett változata. Kontinensünkön jövő tavasszal eshetünk neki a fantáziavilágnak. Még nem tudni milyen másolásvédelmi eljárásokkal vértezik fel a Last Remnant kerekedő testét, azonban helyet kapott a Games for Windows katalógusban, így mindenképpen használnunk kell az utóbbi időkben sokak által kissé megutált klienst.

remnant.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)