Hirdetés

The Last Remnant PC-s megjelenési dátum

|

A Square Enix szerepjátéka némi késlekedés után, de PC-re is megjelenik. Ám így is előbb, mint eredetileg tervezték.

Hirdetés

Nem is olyan régen még áprilisi megjelenésről csicseregtek a verebek, ha 38-as szorítottak a fejükhöz, ám a legújabb sajtólevelükben már egészen mást regélnek a Square Enix píárosai. Az Eidos felvásárlásától csupán hajszálnyira álló japán vállalat szerepjátékai komoly hírnévnek örvendenek világszerte, legyen szó bármilyen platformról. A PC sosem tartozott a legkedveltebb rendszer közé, ha JRPG-ről van szó, ám még az is előfordulhat, hogy pont a The Last Remnant változtat ezen.
Kincstári optimizmusomból fakadó lelkesedésemet odébb taszigálva pedig kibököm azt a fontos információt, amiért egyáltalán a hír címére kattintani érdemes: az európai megjelenési dátum mostantól március 20. Ha ez nincs közel, akkor semmi se.

last_remnant_pc_screenshot__10_.jpg


Apropó, az illetékesek még azt is elárulták, hogy a PC-re írt verzió szebb lesz, mint konzolos (Xbox 360) testvérkéje.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)