Hirdetés

The Last Remnant - Tokyo Game Show trailer

|

Október 9. és 12. között kerül megrendezésre az idei Tokyo Game Show, de már most szállingóznak a jobbnál-jobb videók.

Hirdetés

Az első fecskék között találjuk a The Last Remnant négy percnél is hosszabbra nyúló trailerét, ami nem csak azért különleges, mert a Final Fantasy-ket is jegyző Square Enix műhelyében készül, hanem azért is, mert PC-re is megjelenik. Ez pedig már komoly eseménynek számít, miután a JRPG-k nem számítanak gyakori vendégnek ezen a platformon. Unreal motor, manga hősök, méretes fegyverek, tipikusan japán, érzelemgazdag sztori és körítés, továbbá egy körökre osztott, de mégis alaposan megbolondított (pl. quick time eventek) harcrendszer, amit több tucat résztvevővel (legfeljebb 70) vívott csatákhoz alakítottak ki.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)