Hirdetés

The Last Story - 30 órányi játék

|

A jövő év elején megjelenő The Last Story hosszú történettel kecsegtet.

Hirdetés

A Final Fantasy sorozat által hírnevet szerző Hironobu Sakaguchi legújabb alkotása talán az eddigi leglátványosabb Wii-re megjelenő produktum lesz.

A The Last Story egy nagyon komoly és összefüggő történettel fog rendelkezni, amely hosszú időre lebilincseli majd a játékosokat. A matéria készítői nem kevesebb, mint 30 órányi szórakozást ígérnek a számunkra, melyet megfejel még az online csatákban eltöltött idő is.

Joggal bízhatunk abban, hogy ez a hamisíthatatlan JRPG nagy sikereket fog elérni, hiszen Hironobu mester már végérvényesen letette, sőt odaragasztotta a névjegyét az asztalra. A The Last Story 2011. január 17-én fog debütálni Japánban. Nyugati megjelenésről egyelőre nem tudunk biztosat mondani/írni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)