Hirdetés

The Last Story - Betekintés a harcba

|

A Wii tulajok örülhetnek, hiszen a január végén megjelenő The Last Story nem csak csuklóízületet megpróbáló szórakozásnak ígérkezik.

Hirdetés

Végre láthatunk egy hosszabb gameplay videót a Mistwalker Studio zászlója alatt menetelő játékról. Még jó, hogy nekünk csak az irányítót kell lengetnünk és nem olyan pallosokat, mint amiket az általunk irányított kalandorok. Ahhoz kellene ám a kondi.

Egy hosszú történet mellé izgalmas és pörgős küzdelmek dukálnak. Erről gondoskodni is fog Hironobu Sakaguchi mester. Az alant található videóban egy komolyabb és átláthatóbb harcrendszerrel találkozhatunk, mint amit már a Lost Odyssey-ban megszokhattunk - a Mistwalker egy másik játékában. A masszív akciózás mellett a taktikusabb mészárlást is alkalmazhatjuk, ugyanis a csaták során megállíthatjuk a küzdelmet...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)