Hirdetés

The Legend of Crystal Valley

|

A horvát Cateia Games a játékfejlesztés mellett kiadói feladatokat is ellát az egykori Jugoszlávia utódállamaiban.

Hirdetés

Kétségkívül izgalmas tavaszi hónapok állnak előttünk. Már eleve számos nagy név jelentkezett be erre az időszakra, ráadásként a tavalyról áttolt játékok miatt tovább sűrűsödik a mezőny. Habár ez a megállapítás főként az FPS-ekre igaz, a kalandjátékok híveinek sem lehet okuk panaszra.
Az aktuális történetben az ifjú Eve szerepébe bújhatunk. Hősnőnk rejtélyes levelet kap apjától, ki felesége halála óta magányosan tengeti napjait egy eldugott farmon. Eve azonnal útnak indul, hogy kiderítse, mi történt apjával, s mit is takarnak a levélben írt, zavaros sorai. A realitás és a fantázia határai fokozatosan elmosódnak, s kezdetét veszi egy izgalmasnak ígérkező, 15 fejezeten át bonyolódó kaland.
A Cateia Games már tavasszal a boltok polcain kívánja látni alkotását, mely során 200 helyszínt (nyilván képernyőre gondolnak) járhatunk be, s 40 karakterrel ismerkedhetünk meg.

 

 


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)