Hirdetés

The Legend of Zelda: Breath of the Wild - co-op mod készül a játékhoz

|

Többen sérelmezték a Nintendo játékában, hogy kizárólag egyedül fedezhetjük fel a hatalmas, nyílt világot. Ezt próbálják meg orvosolni a modderek, akik egy kooperatív modot készítenek a Breath of the Wildhoz.

Hirdetés

A Zelda sorozattól nem idegen a kooperatív mód, gondoljunk csak a Four Swords Adventure-re vagy a Tri-Force Heroesra, de még nem kaptunk olyan játékot, amiben társunkkal karöltve tudunk egy nyílt világban kalandozni. Nos, reméljük a The Legend of Zelda: Breath of the Wild modderei elhozzák a régóta várt élményt.

Ahogyan a NeoGAF fórumain olvasható, a mod elkészítése rengeteg energiát és időt igényel, mert a Breath of the Wild fejlesztőinek nem volt a fejében, hogy valaha a játék többjátékos kiegészítést kap. Fooni, a modot készítő csapat tagja úgy saccolja, hogy legalább egy év kell ahhoz, hogy működőképes legyen alkotásuk, de már most meg tudtak osztani pár képet.

Még nem tisztázott, hogy hogyan fogják megoldani az NPC-kkel való beszélgetést vagy az olyan dungeonba való belépést, ami teljesen elzárja a Linket a külvilágtól. Mivel a Breath of the Wild egy konzolos játék és még nem létezik használható Switch emulátor, a mod fejlesztői egy, a rajongók által összetákolt PC-s verziót bügykölnek a Wii U emulátorban. A dolgot talán az is nehezíti, hogy a Nintendo elítéli a modok használatát, így nem tudni, hogy a cég lépni fog-e valamit az ügyben.

Bár a feladat óriásinak tűnik, láthattuk már, hogy a modderek képesek összehozni kooperatív modokat a játékokhoz, ahogyan az a Just Cause második és harmadik részének esetében is történt. Ott a rajongók az Avalanche teljes támogatását élvezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)