Hirdetés

The Legend of Zelda: Breath of the Wild - így néz ki az első DLC Master Trials próbája

|

Az első letölthető csomag rengeteg újdonságot hoz majd, köztük egy különleges próbatételt, aminek teljesítésével a Master Swordot fejleszthetjük.

Hirdetés

A The Legend of Zelda: Breath of the Wild egyik legerősebb fegyvere a Master Sword, ami ugyan a többivel ellentétben nem törik el, de egy időre lemerül a sok használat után. Az első DLC Master Trials kihívása ezen segíthet.

Ha teljesíted a többi shrinehoz viszonyítva meglehetősen hosszú feladatot, akkor Link érdemessé válik a kard használatára, és onnantól a Master Sword soha többé nem fog lemerülni. Ez egy hatalmas előny a játékban, amiért meg is kell majd dolgozni, ahogy azt a lenti videóban is láthatjátok.

A The Master Trials DLC megjelenése 2017. június 30-án várható Nintendo Switchre és Wii U-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)