Hirdetés

The Legend of Zelda: Breath of the Wild - Batman, Son Goku és Naruto is bekerült

|

A modderek nem ismernek tréfát, ha arról van szó, hogy kedvenceiket belepakolják egy videojátékba, és ezt a The Legend of Zelda: Breath of the Wild sem úszhatta meg.

Hirdetés

A The Legend of Zelda: Breath of the Wild népszerűsége töretlen, sőt egyre többen ismerik és elismerik a Nintendo játékát: nemrég például az év játékának választották a Golden Joystick Awards 2017 alkalmával. Miközben a rajongók már a második DLC-re várnak, a modderek sem unatkoznak és lehetővé tették, hogy Batmanként játsszunk Linkkel. 

Hirdetés

Ahhoz, hogy működésre bírjuk a modokat, elengedhetetlen a Breath of the Wild Wii U-s verziója és egy nem éppen legális emulációs módszer, így mindenki csak saját felelősségre próbálkozzon vele. Ha nem szeretetnétek kockáztatni, csak érdekel az eredmény, akkor nézzétek meg az alábbi videókban, hogy milyen lenyűgöző dolgokat műveltek a lelkes felhasználók. Az elsőben például a GTA: San Andreas főhőse, CJ áll a középpontban, akit Link helyett irányíthatunk és nem hiányozhat Big Smoke sem.

Vagy jobban tetszene az egész Batmannel? Az is megoldható!

Az RMFH YouTube csatorna bemutatott néhány másik modot is, így az alábbi videóban szerepel a Final Fantasy, a Dragon Ball Z és Naruto is. 

A Zelda-közösség tehát nagyon is aktív és eszük ágában sincs magára hagyni a Breath of the Wildot, miután végigjátszották. Nektek milyen ötletetek lenne hozzá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)