Hirdetés

The Legend of Zelda: Breath of the Wild - megfejtették a játék ősi nyelvét

|

Linkkel utazgatva nem egyszer futhatunk bele Sheikah írásjelekbe, amiket a rajongók már le is fordítottak.

Hirdetés

Aki maga akarja megfejteni a The Legend of Zelda: Breath of the Wild minden titkát, az talán jobban teszi, ha most elfordul. Ugyan ez a hír csak nagyon apró spoilereket tartalmaz, aki a nagyon érzékeny, az még most zárja be a cikket.

A /r/Zelda közösség az elmúlt 3 napban már darabjaira szedte a játék titkainak nagy részét. Tegnap a SparkTheDarkness című felhasználó fejtette meg a játékban használt sheikah nyelv betűit. A teljes ABC néhány számmal és jellel együtt a következőképpen néz ki:

Az csak a kisebbik lazaság, hogy sikerült ilyen rövid idő alatt feltérképezni a játék teljes nyelvi bázisát, de mint kiderült, a fejlesztők is elrejtettek egy nekünk szóló üzenetet sheikah betűk használatával.

A limitált kiadású dobozon az olvasható, hogy "The Hyrule Fantasy", ami egyébként a klasszikus The Legend of Zelda japán címe volt. A Redditen ezt úgy értelmezték a rajongók, hogy a Nintendo gyakorlatilag így erősítette meg azt, amit sokan egyébként is éreztek: ez a játék az első rész újragondolt, kidolgozottabb verziója.

Akár így van, akár nem, érdemes lesz végignézni a barlangok falait az új ABC ismeretében. Zelda világa még mindig rengeteg titkot rejt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)