Hirdetés

The Legend of Zelda: Twilight Princess HD – videón a Wii U verzió újdonságai

|

Az utolsó The Legend of Zelda felújított verziója szebbnek és tartalmasabbnak ígérkezik. Most egy videóban is összefoglalták, mennyiben lesz ez más, mint az alapjáték.

Hirdetés

Már tudtuk, az amiibo figurák milyen előnyökkel, vagy egyes esetben hátrányokkal járnak, most pedig magának a játéknak az újdonságait mutatták be a készítők. Ezek alapján bőven lesz indok arra, hogy a felújított verziót is beszerezzék a sorozat kedvelői. 

Szebb grafika, új karakter, könnyebb inventory és térkép kezelés, giroszkópos célzás és TV nélkül is játszhatjuk Wii U irányítójával. Wolf Linkel akár szagok alapján is tájékozódhatunk, rejtett helyekre bukkanhatunk. Többek között ezeket ígéri nekünk a The Legend of Zelda: Twilight Princess HD legújabb előzetese. Mindezt most ti is megnézhetitek az alábbi videóban. 

A még 2006-ban Nintendi Wii-re és GameCube-ra megjelent The Legend of Zelda: Twilight Princess-nek a felújított változata március 4-én került a boltokba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)