Hirdetés

Érkezik a The LEGO Movie Videogame

|

Játékváltozatot kap a jövőre mozikba kerülő The LEGO Movie, méghozzá minden jelenlegi és újgenerációs platformra.

Hirdetés

A The LEGO Movie (magyar keresztségben A LEGO kaland, az én ötletemet sajnos visszautasították: LEGO - A Kockaland) 2014. február 7-én érkezik a mozikba, de nem ússzuk meg ennyivel: a filmmel egy időben játékváltozatot is kapunk.

A Warner Bros. és TT Games együttműködésében készülő The LEGO Movie Videogame-ben a film történetét játszhatjuk végig, főszerepben a teljesen átlagos Emmettel, akire egy félreértés után a világ megmentésének nemes feladata hárul.

 

Kalandjaink során több, mint 90 karakterrel találkozunk majd, valamint 15 szinten át harcolhatunk a gonosz ellen. A játék egyik fő alkotóeleme az építkezés, viszont nem lesz olyan könnyű dolgunk, mint eddig: ezúttal nem csak a csillogó-villogó, bizsergő kockákat bűvöljük majd, hanem külön tervrajzokat is meg kell szereznünk. Az eddigi LEGO videojátékokból kiindulva, meg persze az első The LEGO Movie trailert elnézve humorból most sem lesz hiány, úgyhogy bízzunk a legjobbakban. Megjelenés tehát jövőre, 3DS, PC, PS3, PS4, Vita, Wii U, Xbox 360 és Xbox One platformokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)