Hirdetés

The Long Dark - megvan a pénz, érkezik a játék

|

A The Long Dark kickstarter kampánya sikeresnek bizonyult, ezért a különleges játékért most már nem kell aggódnunk.

Hirdetés

17 órával a határidő lejárta előtt összegyűlt a kiadáshoz szükséges 200.000 dollár, így a The Long Dark már biztosan elkészül. 

A fejlesztők a játék kickstarteres adatlapján fejezték ki hálájukat a rajongóknak, megköszönve a kitartó támogatásukat, továbbá bejelentették, hogy a holnapi naptól életbe lép egy weboldal azok kedvéért, akik PayPalon keresztül szeretnének fizetni.

Ezzel a The Long Dark kickstarter kampánya még nem ért a végéhez, ugyanis a következő cél a 225.000 dollár elérése, ami egy letölthető képregény megvalósulását jelentené.

A volt BioWare, Riot, Relic és Volition fejlesztőket magába foglaló Hinterland játéka PC-re, Mac-re és Linuxra jelenik meg.

Nektek hogy tetszik a The Long Dark?     

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)