Hirdetés

Dreamfall Chapters - érkezik a Realms könyv (videó)

|

A Kickstarter segítségével megvalósult Dreamfall Chapters hamarosan megkapja a harmadik fejezetét, ráadásul azt is tudjuk, hogy mikor.

Hirdetés

Tovább folytatódik a Red Thread Games játéka, a harmadik könyvben egy régi ismerős is visszatér majd a Dreamfall Chapters-be. 

Természetesen akik megvásároltak a csomagot, azoknak teljesen ingyenesen és automatikusan hozzáférhetővé válik a harmadik könyv, ami a Realms címet kapta. A fejezet tovább folytatja Zoë Castillo és Kian Alvane történetét, valamint felbukkan egy régi ismerős, akit a veterán rajongók valószínűleg egybehangzó lelkesedéssel fogadnak majd. Nem titok, hogy ki az, a videóban is észre lehet őt venni, aki még emlékszik a szarkasztikus humorral átitatott párbeszédeire, annak már valószínűleg be is ugrott, hogy ki lehet. 

A Book Three - Realms június 25-én érkezik. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)