Hirdetés

The Matrix Online Pre-Paid Card

|

Úgy tűnik az MMORPG-k világában divattá válik az úgynevezett Pre-Paid Card alkalmazása. Mit is takar ez? Nos, eddig ugyebár úgy működtek az MMORPG-k, hogy hitelkártyával lehetett csak fizetni (legalábbis az első hónap után). Miután a világ több táján még mindig eléggé hitetlenül használják ezt a fizetési formát, megjelennek ezek a Pre-Padi kártyák, melyeket a játékboltokban vásárolhatunk meg. Kifizetjük a pénzt, a kártyán lévő kódot beütjük a játéknak, és már megy is minden. A World of Warcraft után a The Matrix Online-hoz is lesz ilyen lehetőség - persze aki akar, továbbra is fizethet hitelkártyával.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)