Hirdetés

The Mighty Quest for Epic Loot - végre megjelent, itt a launch trailer

|

A Ubisoft bejelentette, hogy eljött a régóta nyílt bétában futó free-to-play hack 'n' slash játéka, The Mighty Quest for Epic Loot megjelenésének napja, ráadásul itt egy mondhatni visszautasíthatatlan ajánlat.

Hirdetés

20 nap híján egy éve, hogy elstartolt a The Mighty Quest for Epic Loot nyílt bétája, ez idő alatt pedig rengeteget fejlődött, bővült a Ubisoft PC-s játéka.

A kiadónak sikerült eldöntenie, milyen irányba vigye, és ma lekerült a játék neve mellől a béta jelző, úgyhogy most már mindenki a tejes élményt kapja. A sajtóközlemény szerint a játékmenet és a hangulat már nem változik, de a közösséggel együttműködve továbbhaladnak abba az irányba, amerre elindultak, és fokozatosan jönnek majd az új funkciókkal megpakolt frissítések.

Aki a legtöbbet akarja, az mától megvásárolhatja az Infinite Pack csomagot, melyben megtalálható minden múltbéli játékbeli tartalom, sőt, a jövőbeliek is automatikusan járnak minden vásárlónak. A csomag része mind a négy hős, a korábban megjelent ritka lények és csapdák, két Epic Ring, egy Bling Mine és egy Material Mine is. A közlemény azt írja, hogy az ára limitált ideig 19,99 euró, de Steamen például 29,99 €-ba kerül, úgyhogy ne ugorjatok bele egyből. Addig ismerkedjetek vele, hiszen ingyen játszható, majd utána eldöntitek, hogy kell-e nektek több belőle. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)