Hirdetés

The Mighty Quest for Epic Loot - elstartolt a nyílt beta

|

Az Ubisoft jóvoltából megérkezett a The Mighty Quest for Epic Loot open bétája, sőt még egy új trailerrel is gazdagabbak lettünk.

Hirdetés

Az Ubisoft free-to-play tower defense-hack n' slash hibridje, a The Mighty Quest for Epic Loot megnyitotta kapuit a játékosok előtt. A bétára a játék hivatalos honlapján van lehetőségetek jelentkezni, hogy egymás kastélyait fosztogathassátok, vagy a különböző szörnyeken átküzdve magatokat Opulencia egyik legfélelmetesebb harcosává váljatok.

Opulencia világában eddig a knight, az archer és a mage szerepében lehetett darálni az ellent, a nyílt bétában lehetőségünk lesz ezek mellett a runaway kipróbálására is.

A The Mighty Quest for Epic Loot goth-os beütést kapott karaktere villámgyorsan aprítja a népet a kétkezes fejszéjével, sőt a béta során még lehetőségünk lesz boostolni is a képességeit. Öt csomagnyi gyémántért már elérhető lesz a három csomag egyike: az Attacker Pack, a Trio Combo vagy az Ultimate Pack.

Ki szeretne küzdeni az epic lootokért? Próbáltátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)