Hirdetés

The Mighty Quest for Epic Loot - utoljára nyílnak ki a kapuk

|

Az indokolatlanul hosszú nevű, de annál élvezetesebb free-to-play játék a zárt bétában most utoljára nyitja meg a kapuit a nagyközönség előtt.

Hirdetés

A The Mighty Quest for Epic Loot lényegében Shrek és Diablo egy éjszakás kalandjából (hagynék erre egy kis időt) született tower defense/hack n' slash játék, ami pontosan annyira szórakoztató, mint amennyi gondolod.

A Ubisoft Montreal free-to-play játéka egyelőre még mindig zárt bétában pihen, de időről időre megnyitja a kapuit a nagyközönség előtt. Várhatóan ezt most utoljára teszi, mielőtt végre megjelenne, úgyhogy azok számára, akik egy kicsit komolyabban gondolják Opulencia meghódítását, ez az utolsó (utáni) alkalom, hogy mint founder léphessenek be a bétába. 

Ennek megfelelően az összes megvásárolható pakk akciósan megvásárolható, amihez rengeteg játékbeli cuccot is kaphattok. A Ubisoft szerencsére még időben ébredt és elterelte a játékot a pay-to-win pokolba vezető útjáról és dolgoztak az egyensúlyozási problémákon is, úgyhogy a megvehető fejlesztések már nem juttatják olyan előnyhöz a játékosokat, amit egyébként ne lehetne egy kicsivel több munkával megszerezni.

Ti próbáltátok már a The Mighty Quest for Epic Lootot? A játék saját oldalán és a Steamen is megtehetitek, de ha még mindig nem vagytok biztosak a dolgotokban, akkor érdemes megvárni a megjelenést.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)