Hirdetés

The Occupation - jövőre csúszik a különleges nyomozós kaland

|

Hiába szerettünk volna, idén már nem nyomozhatunk a múltban.

Hirdetés

A White Paper Games alkotása az '80-as évek Angliájába kalauzol el minket. Egy nem lineáris világban kell egy újságíróval felderítenünk egy furcsa ügyet, méghozzá bizonyítékok gyűjtésével, interjúk készítésével. A The Occupation különlegessége, hogy csak egy bizonyos idő áll rendelkezésünkre a feladatok elvégzéséhez, így könnyen előfordulhat, hogy az NPC-k elpusztítanak vagy éppen felfednek egy-egy nyomot, folyamatosan résen kell lenni. 

Hirdetés

Eredetileg úgy volt, hogy október 9-én, azaz pár nap múlva kapjuk meg PC-re, azonban a stúdió most bejelentette, hogy késni fog a The Occupation megjelenése, méghozzá nem is keveset: az új dátum 2019. február 5. Az indoklás a szokásos: szeretnének több időt fordítani rá, hogy egy még tökéletesebb élményt kapjunk. Elmondásuk szerint még szükséges némi csiszolás ahhoz, hogy valóban büszkén adhassák ki a játékot. Bármennyi plusz időt örömmel adunk, ha cserébe jobb minőséget kapunk. Addig is nézzétek meg ismét a legutóbbi trailert:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)