Hirdetés

The Old Republic - A Jedi lovag

|

Azt gondolnánk, hogy egy Star Wars játékban a Jedi Lovag kasztot lepleznék le először, ám a BioWare eddig várt vele.

Hirdetés

Nem szokványos MMO lesz a The Old Republic. A sok fanyalgó emberrel, akik a Knights of the Old Republic folytatását várták, a BioWare közölte, hogy az MMO műfajban eddig ismeretlen módon, a sztori rettenetesen fontos lesz. Úgy érezhetjük majd, mintha egyben játszhanánk a KOTOR következő három részével.

Hogy ebből mi az igazság, majd kiderül, ám tény, hogy a BioWare eddig rossz játékot nem csinált, és általában állják a szavukat. A The Old Republic sem lesz kivétel remélhetőleg, és elnézve a legújabb kaszt bemutatkozását, hajlamosak vagyunk hinni nekik. A Jedi Lovag a remény, és a biztonság megtestesítője a galaxisban. Védelmezik a Köztársaságot, és fenntartják a békét annak határain túl is. A Jedi Lovag minden körülmények között eredményes harcos. Lehet gerilla, lehet tábornok, lehet tanácsadó. Az Erőt mesterfokon kezeli, fénykardjának nem állhat ellen senki, és semmi. Jelenléte a harcostársak moráljára nagyon jó hatással van, míg az ellenfelek szívébe rettegés költözik. Emitt megnézhetitek mozgásban is.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)