Hirdetés

The Orb and the Oracle - Dungeon Lords új köntösben

|

D. W. Bradley problémái ellenére sikeres szerepjátékához kissé megkésve érkezik az első, s vélhetően az utolsó expanzió.

Hirdetés

Három és fél évvel az alapjáték megjelenése után ritkán szoktak kiegészítőt piacra dobni, hacsak nem a sokadik darabról beszélünk. Mégiscsak előállt az a furcsa helyzet, hogy a Heuristic Park 2005. májusában megjelent, s a sorozatban érkező tapaszok révén a következő esztendő februárjára már játszható állapotba hozott RPG-je kap egy saját kiegészítőt.

The Orb and the Oracle - 4. kép The Orb and the Oracle - 3. kép The Orb and the Oracle - 2. kép The Orb and the Oracle - 1. kép



A Dreamcatcher és a JoWooD kettőse már korábban jelezte, hogy számítsunk eme meglepő lépésre, amit majdan egy második rész is követ. (Ha ennyit kellett várni egy kiegészítőre, akkor legalább annyit fog csúszni a Dungeon Lords 2, mint a Duke Nukem Forever?) Valóban használható részletek helyett ezúttal be kell érnünk néhány képkockával, amelyek a némileg feltuningolt grafikus motorról rántják le a leplet.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)