Hirdetés

The Order 1886 - így fest a gyűjtői (videó)

|

Bemutatták a PlayStation 4 egyik legjobban várt exkluzív címének gyűjtői kiadását, a csomag tartalmára pedig most sem lehet panaszunk.

Hirdetés

A februárban megjelenő The Order: 1886 bejelentései közel sem érkeznek olyan ütemben, mint a Ubisoft közlendői és trailerei, de legalább amikor megnyitják a hírcsapokat, akkor valóban fontos és érdekes infókról rántják le a leplet.

A fejlesztők legutóbb a fegyvereket mutatták be egy hosszabb videó keretein belül, most pedig egy rövid trailerben ismertették a játék gyűjtői kiadásának tartalmát. A gyűjtői és a normál mellett egyébként egy még tartalmasabb Premium Edition is várja a rajongókat.

A csomagban a játék mellett egy kifejezetten mutatós Steelbook, néhány matrica, a Knight's Arsenal DLC, egy bónusz számokat is tartalmazó soundtrack, korábban ki nem adott "így készült" videók, és egy 7 hüvelykes Galahad szobor kapott helyet. 

Ti mit szóltok a csomaghoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)