Hirdetés

The Order 1886 - lovagok, akik azt mondják Sony

|

Végre egy kis infó a Ready at Dawn igen ígéretesnek tűnő vérfarkas(?) hentelős játékáról. Lovagokkal öljük majd az ellent.

Hirdetés

A Ready at Dawn (amiről valami miatt mindig Endre jut eszembe, mert pont ezt mondja a leadandó videóival kapcsolatban) meglebegtette előttünk a The Order 1886-ot, de azóta lényegében semmit sem hajlandó mondani a játékról.

A The Order 1886-ról csak annyit tudtunk, hogy a viktoriánus Londonban játszódik és koridegen fegyverekkel és furcsa bajszú bácsikkal, illetve jó seggű nénikkel fogunk misztikus lényeket ölni. Nekem ez mondjuk bőven elég is. A játék japán bemutatója alatt a Ready at Dawn viszont elárult egy-két új dolgot a Lovagokkal kapcsolatban, akiket mi irányítunk majd. Ők egy titokzatos rend tagjai, amit azért alapítottak, hogy egy ismeretlen "ellenségtől" védjék meg az emberiséget. Nem tisztázott, hogy mikor is alakultak, de az a hír járja, hogy még a brit birodalomnál is öregebbek.

A rend tagjai előkelő szerepet töltenek be a brit hierarchiában, a lehető legmodernebb technológiákkal felfegyverkezve látják őket olyan bűneseteknél, amiknek közük lehet az említett ellenséghez. A The Order tagjai feltétlen hűséggel tartoznak Őfelsége a Királynőnek és a brit birodalomnak és egy "közös titok" őrzői.

Egyelőre ez még nagyon sovány, de reméljük, hogy olyan mély és fordulatokkal teli a történet, mint amennyit ez a világ sejtet. Hamarosan érkezik egy gameplay videó is, amiből már több mindenre következtethetünk. A The Order 1886 megjelenéséréről nem tudunk biztosat, csak az biztos, hogy PlayStation 4-re érkezik.

Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)