Hirdetés

The Order: 1886 - hallgasd meg a zenéket

|

Két nappal a The Order: 1886 megjelenése előtt felkerültek iTunesra, Spotify-ra és a Google Play-re a Ready at Dawn játékának betétdalai, és most mind a 21 számot meghallgathatjátok akár ingyen.

Hirdetés

A The Order: 1886 erősségei közé tartozik a hangulatos zene, melyet két nagynevű zeneszerzőnek, Jason Gravesnek és Austin Wintorynak köszönhetünk.

Előbbi úriember szerezte például a Dead Space, a 2013-as Tomb Raider reboot és a Silent Hunter játékok zenéit is, többször jelölték nívós díjakra, két BAFTA-díj büszke tulajdonosa, utóbbi pedig többek között a Monaco: What's Yours is Mine, a flOw, a Journey, a Banner Saga, a Counter-Strike: Global Offensive betétdalait álmodta meg, és munkásságával két BAFTA, egy D.I.C.E. és egy Grammy-díjat is kiérdemelt. Ilyen érdemek után nem csoda, hogy a The Order: 1886 zenéi is zseniálisan passzolnak a játék hangulatához, ahogy az sem meglepő, hogy önmagukban is élvezet hallgatni őket. Az album iTunes-on 8,99 euró, Google Play-en 2090 forint, de Spotify-on ingyen meghallgathatjátok.

Pénteken gyertek a GameNightra, ahol akár a mozi hangszóróiból is hallhatjátok szólni ezeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)