Hirdetés

The Outer Worlds - 31 perc alatt vitte végig egy speedrunner

|

Elmondása szerint ez még egy korai próbálkozás és szeretné tovább csökkenteni az idejét.

Hirdetés

Még csak pár napja jelent meg a The Outer Worlds, ami bizony jó pár óra minőségi szerepjátszást kínál a játékosoknak. A legtöbben még sanszosan nem jutottak a sztori végére; ez persze nem igaz a speedrunnerekre, akik már most elképesztő időket állítanak be az Obsidian legújabb kalandjában.

Hirdetés

Ha szeretnénk (és miért ne szeretnénk?) a The Outer Worlds minden kis nüanszát kiélvezni, akkor bizony nagyjából 25-30 óra is simán belecsúszhat egy végigjátszásba. Persze egy speedrunnál a gyorsasági szempontok jönnek inkább figyelembe, a legújabb Any% rekord (a befejezéskor mindegy, hogy milyen százalékon áll a játék teljesítettsége, tehát elég csak a fő küldetésekre koncentrálni benne) pedig 30 perc 54 másodperc, amit a Jabo nevű youtuber állított be. A teljes speedrunt itt nézhetitek meg:

Jabo elmondta, hogy ez még egy nagyon korai próbálkozás, de azért büszke a 31 perc alatti teljesítményre. Azt is hozzátette, hogy valószínűleg az elkövetkezendő hetekben még bőven farag ebből az időből. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)