Hirdetés

The Outer Worlds - fontos hibát javít az új patch

|

Ha egy ponton nálatok is összeomlik az Obsidian játéka, akkor ezt az update-et érdemes leszednetek.

Hirdetés

Az első tesztek alapján vérbeli szerepjátékot készített az Obsidian, a legújabb GameStar magazinban pedig azt is elolvashatjátok, hogy nekünk hogy tetszett a The Outer Worlds. De akár beszereztétek már a játékot, akár csak tervezitek, a legújabb frissítések listájára mindenképpen érdemes rálesnetek. 

Hirdetés

A stúdió kiadta a The Outer Worlds 1.1-es patchét, amelyet igencsak ajánlott letölteni, mivel kijavít egy komoly hibát: egyeseknél ugyanis a játék egyszerűen összeomlott egy bizonyos pontnál, amikor elérték a Tartarus bolygót. Hasznos lehet akkor is a szóban forgó update, ha kicsinek találtátok a játékban található szövegeket, ugyanis lehetővé teszi a beállításoknál azt az opciót, hogy állítsunk a méretén. Ezenfelül a frissítés orvosol némi hangproblémát PlayStation 4-en, újrabalanszolja a Prismatic Hammert, kigyomlál néhány küldetés-bakit és további hasznos apróságokat eszközöl. A teljes listát a készítők fórumán futhatjátok át. 

Ti játszotok már a The Outer Worldsszel? Mi a véleményetek róla?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)