Hirdetés

The Outer Worlds - 20 percen át nézhetjük, megtudtunk pár érdekességet

|

A PAX Easten kipróbálható az Obsidian új játéka, amibe került egy kis BioShock-feeling is.

Hirdetés

Nagyon szeretnénk, ha a kiváló RPG-iről ismert csapat új játéka jól sikerülne. Minél többet látunk belőle, annál biztosabbak vagyunk abban, hogy nem fogunk csalódni.

Hirdetés

A PAX Easten rögzített 20 percnyi alpha gameplay-t egy MrRedRivers néven tevékenykedő videós. Láthatjuk a játék egy helyszínét, számos fegyvert és eszközt, NPC-ket, dialógusokat, harcot, társainkat, akiket utasíthatunk, és egy fegyvert, amivel zsugoríthatjuk vagy növelhetjük célpontjaink fejét. A küldetés részt venni egy propagandafilm forgatásán, mely alakulhat úgy, hogy lemészárolunk mindenkit, vagy úgy, hogy szimplán eljátsszuk a szerepet. A csapat azt is megerősítette, hogy minden NPC megölhető lesz. Lesz még vele munka (a szinkron például hiányzik, de készül), viszont simán elképzelhető, hogy augusztusra végeznek vele, ahogy az korábban a SteamDB-n keresztül kiszivárgott.

A játék végleges változata legalább egy évig csak az Epic Games Store-ból lesz elérhető PC-n. Konzolokon természetesen a szokott módon terjesztik. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)