Hirdetés

The Outer Worlds - íme a játék első 20 perce

|

A The Outer Worlds megjelenése már közel van, így az Obsidian egy 20 perces gameplay videóval szeretne kedvet csinálni hozzá.

Hirdetés

Az Obsidian Entertainment nem különösebben titkolózik az új sci-fi szerepjátéka, a The Outer Worlds kapcsán, elvégre egymást érik a hol rövidebb, hol hosszabb trailerek és gameplay videók, amelyek alapján a klasszikus Fallout részek rajongói bíznak benne, hogy elfelejthetik a Fallout 76-ot. 

Hirdetés

A The Outer Worldsben ránk van bízva, hogy milyen karaktert alakítunk és milyen döntéseket hozunk, csakhogy a következmények hatással lesznek többek között a Halcyon vállalat kolóniájának közösségére is, amely a központi helyszíne lesz a kalandozásainknak. Az alábbi videó az első 20 percet mutatja be, de ha nem szeretnétek semmit sem látni a játékból a megjelenés előtt, akkor kerüljétek el.

A The Outer Worlds PC-re, PS4-re és Xbox One-ra jelenik meg október 25-én.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)