Hirdetés

The Outer Worlds - lesz túlélő mód is

|

Az Obsidian mindenkinek a kedvére akar tenni, így lesz pár különleges játékmódja is az RPG-nek, melyek extra kihívást nyújtanak.

Hirdetés

A The Outer Worlds tényleg különleges kalandnak ígérkezik. A The Game Informer Showban a fejlesztők elárulták, hogy a szokásos játékélmény mellett például lesz teljesen opcionális túlélőmód is, ahol az éhségre, a szomjúságra és az alvásigényre is figyelni kell.

Hirdetés

Ez a három mutató akkor bukkan fel a játékban, ha Supernova módban indítjuk el a kampányt. A túlélő elemek mellett persze ugyanúgy a fejlődésre, az új felszerelések beszerzésére, és a többi RPG-s elemre is figyelni kell majd. A Supernova mellett még lesz pár extra játékmód is, melyekről most nem beszéltek, de remélhetőleg hamarosan fognak.

A The Outer Worlds a tervek szerint valamikor 2019-ben fog befutni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)