Hirdetés

The Park - hamarosan mehetünk a vidámparkba parázni (videó)

|

A manapság inkább multis címekkel foglalkozó Funcom újra egyjátékos kalandjátékot ad ki, a horror műfaját erősítő The Park megjelenése pedig már nincs is messze.

Hirdetés

Néhány hónapja mutatkozott be a Funcom horrorjátéka, a The Park, amivel kapcsolatban korábban csak a megjelenés hónapját tudtuk, de néhány más infóval együtt a kiadó most a pontos napot is elárulta. A rajtig majdnem a hónap végéig várnunk kell, ugyanis október 27-én nyitja meg kapuit a rettegést ígérő vidámpark.

A készítők szerint a The Park nem igazán a harcra épül, hanem a történetmesélésre és a felfedezésre, így olyan játékokból merít, mint a Gone Home, a Dear Esther, vagy a Vanishing of Ethan Carter. A kreatív vezető, Joel Bylos elmondása szerint egyébként a The Park elég rövid lesz, mindössze egy-két óra alatt végigvihetjük, viszont ehhez igazítják majd a játék árát is. A nem túl hosszú sztori ellenére pedig úgy gondolják, egy nem csupán félelmetes, hanem érzelmekben is gazdag történetet kapunk majd.

Ti kipróbáljátok majd a játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)