Hirdetés

The Pirates of the Caribbean MMO bétatesztelés

|

A Disney a The Pirates of the Caribbean filmek mellett az MMO játékok piacára is be szeretne törni egy kalózos játékkal, ami alapvetően a film világára épít majd.

Hirdetés

Az egyik MMO játékokkal foglalkozó oldal szerint megindult a The Pirates of the Caribbean Online nyílt bétatesztelése, amire elvileg bárki jelentkezhet, aki rendelkezik a megfelelő kulccsal. A regisztráció után összesen 4 napig nyúzhatják a szerencsések a játékot, így mérve fel, hogy a szerverek képesek lesznek e ellátni a feladatukat. Sajnos én nem találtam meg azt a bizonyos béta kulcsot, amire a forrás hivatkozik, de egy hozzáértő MMO szaki biztos megmondja majd a kommentekben, hogy hová kell elhajóznunk érte.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)