Hirdetés

The Quiet Man - a megjelenési dátum mellett egy új előzetes is érkezett

|

Egy az eddigieknél sokkal ütősebb trailer jött a Square Enix játékához.

Hirdetés

A sztoriba és a játékmenetbe is komolyabb betekintést kapunk a félig-meddig élőszereplős The Quiet Man hangulatos kedvcsinálójában.

Hirdetés

A Square Enix az E3 alatt rántotta le a leplet a titokzatos játékáról, amiben egy siket főhőst kell irányítanunk. A megjelenés napja közelebb van, mint gondoltuk, hiszen a játék november 1-étől válik majd elérhetővé. Ha valaki vacillálna a beruházáson, akkor az új, sztorira és játékmenetre egyaránt koncentráló előzetes segíthet a döntésben.

A The Quiet Man PlayStation 4-re és PC-re jelenik meg, más platformokon egyelőre még nem számíthatunk rá. Kíváncsian várjuk, hogy mi sül ki a különleges koncepcióból.

Titeket meggyőztek az eddigiek? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)