Hirdetés

The Secret World - Elhúzzák a nótánkat

|

A Funcom igen érdekes kezdeményezéssel kívánja feldobni a sötét hangulatú The Secret World MMORPG hangvilágát.

Hirdetés

A Funcom berkeiben formálódott, sötét hangulattal megáldott MMO népszerűbb, mint valaha, mióta a The Secret World elhagyta a havi előfizetéses rendszert és átállt a Guild Wars-féle egyszer fizetéses módszerre.

A Funcom legújabb, fantáziadús pályázata azok számára jelent elismerést és lehetőséget, akik kedvelik a The Secret World muzsikáit és szeretnék viszont hallani saját dalaikat a játékmenet alatt, valamint azt sem vennék utolsó szempontnak, ha a többi játékos is megismerné nagyszabású műveiket. A saját gyártású szerzeményeket január 28-tól egészen február 19-ig küldhetjük be a hivatalos honlapon keresztül, majd a nyereményhirdetést követően azt is közzé teszik, hogy melyik nyertes dal hol csnedül majd fel a játékban. Értelemszerűen minden beküldött műnek saját alkotásnak kell lennie, tehát nem tartalmazhat semmilyen meglévő dalból egyetlen részletet sem.

Nosza rajta, irány jelentkezni, avagy készüljenek azok a dallamok!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)