Hirdetés

The Secret World - Mi jöhet még Conan után?

|

A The Longest Journey és az Age of Conan alkotói már serényen dolgoznak következő projektjükön. Íme az első képek!

Hirdetés

Ragnar Tornquist nagy mesélő, elég csak a The Longest Journey és annak folytatása, a Dreamfall pazar történetére gondolni. A norvég zseni és és több, mint 300 munkatársa az Age of Conan nagyszámú hibáinak javítása mellett szép csendben folytatja a tavaly novemberben bejelentett következő MMO, a The Secret World fejlesztését.

Amikor még Cabal, majd The World Online néven futott

twoscreenshot01.jpg


twoscreenshot02.jpg


Képzeljetek el egy világot, mely része a miénknek, mégsem tudunk róla. Egy olyan világot, ahol létezik a mágia, félelmetes szörnyek járnak szabadon, s ősi erők küzdenek a Föld uralmáért. Kortalan konfliktusok, nagyhatalmú rendek és legendás történetek világa ez. Korunk legnagyobb összeesküvéseiben vehetünk részt, s a sötétség erőivel küzdünk időn és téren át.
A Funcom egyszerre akart valami teljesen újat, mégis ismerőset kreálni, valamit, ami kortárs, félelmetes, rejtélyes, valamit, ami túllép a sci-fi és a fantasy határain.

Így néz ki most

The Secret World - 2. kp The Secret World - 1. kp



Az új képeken kívül még nem szolgáltak részletekkel. Csak annyit tudunk, hogy az Age of Conan motorját használó MMO megjelenését 2009. végére tervezik, de ez még változhat.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)