Hirdetés

The Settlers 7: Paths to a Kingdom bejelentés

|

Az Ubisoft meglehetősen váratlanul jelentette be a Settlers széria hetedik epizódját.

Hirdetés

Az Anno 1404 megérdemelt sikere után számítani lehetett, hogy a lassan testvérsorozatnak tekinthető Settlers folytatására is sor kerül, csupán arra nem számítottunk, hogy az Ubisoft mindenféle előzmény nélkül tárja a világ elé a Blue Byte következő gyermekét.

A The Settlers 7: Paths to a Kingdom címet viselő epizód végigjátszása során a játékos három út közül kénytelen kiválasztani azt, amelyiken a győzelem érdekében végig kíván sétálni.
Kereskedelem: A kereskedelmi útvonalak feletti kontroll a jólét kulcsa.
Tudomány: A kolostorokra kiterjesztett befolyás révén hasznos technológiák és tudás birtokába jutunk.
Hadászat: Egy ütőképes hadsereg birtokában ellenfeleinket könnyű térdre kényszeríteni.
Attól függően, hogy melyik játékstílust választjuk, más és más lehetőségek, valamint eszközök állnak majd rendelkezésünkre.
Egy új, a Catan telepeseire emlékeztető győzelmi pontrendszer kerül beépítésre. Attól függően, hogy birodalmunk felvirágoztatása során milyen döntéseket hozunk, időnkét győzelmi pontokkal gazdagodunk. Ezek gyűjtögetése a vetélkedés egy újabb módja a rivális uralkodók között.



Az ígéretek szerint összetett építési és termelés rendszer segítségével birodalmunkat településről településre, területről területre tudjuk fejleszteni, bővíteni. Ezzel egyidőben a termelési folyamatok, valamint az áruszállítás hatékonysága egyszerűen finomítható, míg el nem érjük az optimális állapotot.
A látványról egy új grafikus motor gondoskodik, továbbá a mesterséges intelligenciát is feljavították. Tucatnyi különféle viselkedési profil határozza meg a települések lakóinak magatartását.
A 2010 tavaszán PC-re megjelenő The Settlers 7: Paths to a Kingdom online multiplayer játékmódokkal is rendelkezik. Mind kompetitív, mind kooperatív játékra megadatik majd a lehetőség. A tervek szerint játékosok által készített, szabadon letölthető tartalmak gondoskonak a játék változatosságáról és szavatosságáról, ami arra enged következtetni, hogy szerkesztőt is mellékelnek majd hozzá.

 

 

 

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)