Hirdetés

The Settlers: Rise of Cultures - Mit csináljunk két multis csata között?

|

A Funatics jó értelemben vett fanatikus gárdája és a Ubisoft érdekes ötlettel igyekeznek feldobni a várakozás perceit.

Hirdetés

Néhány hónappal ezelőtt írtunk először arról, hogy a Ubisoft a jövőben egyszerre két irányt követve tárja majd a Settlers sorozat rajongói elé hőn szeretett telepeseik életét. A Blue Byte csapatára marad a kísérletezés, míg a gyökerekhez való visszatérés terhe a Funatics srácianak és lányainak vállain nyugszik. Ez a visszatérés egyszer már sikerült a The Settlers 2: The 10th Anniversary című remake révén. Most pedig hasonló utat bejáró, skót, bajor és egyiptomi népcsoportokra fókuszáló Rise of Cultures című alkotással igyekeznek megismételni előző művük sikerét.
A fejlesztés időközben újabb mérföldkőhöz (nevezhetjük persze kavicsnak is) ért. A Ubisoft június 4. és 8. között óhajtja tesztelni az online többszereplős játékmódok előszobályának számító lobby-t mintegy ezer fő részvételével. Jópofa megoldás részükről, hogy a végleges játékban két multis megmérettetés között nem csak cseverészhetünk játékostársainkkal, hanem minijátékokkal is elüthetjük a rendelkezésünkre álló fölös szabadidőt.

The Settlers: Rise of Cultures - 4. kép The Settlers: Rise of Cultures - 3. kép The Settlers: Rise of Cultures - 2. kép


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)