Hirdetés

The Ship: HD - ezt is újrakeverik

|

A Half-Life 2 modként induló kizárólag többjátékos móddal rendelkező The Ship újrakeverésére tett kísérlet egyszer már elbukott, de a fejlesztők hajthatatlanok.

Hirdetés

A hangulatos The Ship 2004-ben bukkant fel Half-Life 2 modként, 2006-ban pedig már önálló játékként jelent meg. Ha valaki nem ismerné, ez az a játék, amiből az Assassin's Creed játékok többjátékos módja kinőtte magát: a játékban egy hajón kell megtalálnunk és kiiktatnunk a célpontot úgy, hogy ne bukjunk le. Természetesen mi is célpontok vagyunk, emellett pedig be is kell olvadnunk, beszélgetni az emberekkel, de olyan szükségleteket is ki kell elégítenünk, mint azt evés vagy a WC-re járás. Nem túl kellemes dolog, ha a piszoár fölött vágják el az ember torkát.

A játék jogait a Blazing Griffin szerezte meg, 2011-ben meg is próbálkoztak egy közösségi finanszírozós kampánnyal, de a szükséges 128 ezer font helyett alig 18 ezret sikerült összekaparni. A csapat nem adta fel, és most újra nekivágnak, ezúttal saját pénzből.

Hogy bebiztosítsák magukat, még az eredeti játék vezető fejlesztőjét, Jason Kocembát is leigazolták. A The Ship: HD megjelenésésre valamikor 2016 elején számíthatunk, kíváncsian várjuk, mit hoznak ki a srácok a dologból.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)