Hirdetés

The Showdown Effect - töltsd le ingyen

|

Ingyenes hétvégével örvendeztetett meg minket a The Showdown Effect fejleszője, az Arrowhead Game Studios.

Hirdetés

A filmes fogások által inspirált játékban, a The Showdown Effectben egy Smash Bros. Arénához hasonló játékmenettel szembesülhetünk, megfűszerezve jó sok tűzharccal és egy kis fog of warral.

A harcban segítségünkre vannak különböző lőfegyverek a pisztolytól a gépfegyvereken át egészen az aknavetőig, de közelharci fegyvernemekben sincs hiány, használható például kard vagy balta is, ha valaki ezeket jobban preferálná.

Egyszerre 8-an szállhatunk harcba  6 pályán és 4 különböző játékmódban, 8 egyedi karakter közül választhatjuk ki azt, aki nekünk szimpatikus. Szóló és csapatos matchmaking rendszer biztosítja a folyamatos kihívásokat, továbbá lehetőségünk van az egyéni játékmódban saját szabályokat beállítani (mindenki csak pisztolyt használhat, hogy csak egyet említsünk).

Tehát harcra fel, hívjátok össze a haverokat és mehet is a zúzás. Az ingyenes hétvége szeptember 23-án, hétfőn ér véget, ez alatt az idő alatt 75%-os leárazás van érvényben, ami gyakorlatban annyit tesz, hogy a 9,99 eurós teljes ár helyett most csak 2,49 eurót kell fizetni, szóval ha bejön nektek, érdemes is megvenni hamar.

A játékot erről a Steam oldalról tudjátok letölteni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)